Svačinka je důležitá.


Děláte si do práce, nebo dětem do školy, či na výlety malé svačinky, které přijdou v hod v každé situaci? Opravdu ne a co si dáváte k jídlu? Vždy je příležitost se najíst, ať už jste v práci a máte polední pauzu na oběd a pak ještě malou pauzu na svačinu, abyste během pracovního nasazení nebyli znechuceni a měli dostatek energie. Pracovní doba se někdy může zdát nekonečná a nějaká malá svačinka vám rozhodně přijde vhod. Stejně to mají, i děti ve škole. Máte čas na ranní svačinu během přestávky a přesunu z jedné učebny, do druhé. Není moc času, abyste se pustili do salátu nebo do palačinek, ale nějakou tu minutu máte., tak proč si na osvěžení nedát čerstvé jahody, nektarinku, banán nebo maliny, ovoce je skvělou volbou, která vás nabízí, ale nenechá vám pocit hladu ani únavy.

sáčky na zip

Někdy ho můžete doplnit trochou jogurtu nebo zakysané smetany a má to úplně jiný význam. Když přidáte ještě nějaké křupky, máte svačinu jak vyšitou a nezabere vám to příliš mnoho času na to, abyste jí snědli. Když to nestihnete během přesunu, můžete si jogurt rozdělit na dvě přestávky a tím rozdělíte i samotný přísun energie. Menší porce jsou mnohem lepší jak pro zažívání, tak pro lepší mysl a práci. Není dobré se přecpat a pak v hodině odfukovat, že to bylo vydatné a velké a že už nemůžete ani myslet. Ovšem nejlepší svačinky chystají maminky, pro nejmenší děti.

sáčky na zip

Je to svačina, všude kam jdete a musíte mít stále něco u sebe, aby bylo zajištěno, že i na hřišti bude mít dítě dostatek energie a že nebudete muset kvůli každé chvilce, kdy dítě dostane hlad běžet domů. Některé maminky jsou v tomhle ohledu, co se týká svačin naprostí mistři. Když otevřou krabičku nebo vytáhnou sáček na zip, nestačíte se divit, co může maminka všechno dítěti připravit, aby byla dokonale vybavená. Ní to jen sladký oplatek, ale je to čerstvé ovoce, křupky a maličkosti na zobání, dále něco pořádného, http://novaplus.nova.cz/porad/policie-modrava/video/13854-tajnosti-soni-norisove-rodice-mi-rikali-jestli-nechci-delat-neco-poradneho/ jako namazaný jeden rohlík na opravdový hlad a pak spoustu malých doplňků a maličkostí. Správná máma ví jak vše zabalit a nachystat. Máte to taky tak?